“De Vlaming heeft een baksteen in de maag”. Dat is een gezegde dat vandaag nog steeds geldt. Máár, de Vlaming heeft wél vaker moeite met het onderhouden van ‘die baksteen’. We zochten en vonden een top 10 van de klussen waarmee huiseigenaars het meeste talmen. Daarvoor gluurden we heel even over de grens…(Die Nederlanders toch…ze hebben voor alles een blog. Maar die kloof werken we met deze hélemaal weg!). Want hun ‘plagen’, zijn minstens de onze. Ga je even mee voor de spiegel staan? (je hoeft ‘m zelfs niet eens op te hangen😉)

 1. Verven van muren en het witten van plafonds
 2. Plinten (vast)zetten en verven / vernissen
 3. Elektriciteitskabels netjes wegwerken
 4. Ophangen van spullen als lampen en schabben
 5. Pleisterwerk en bezetten
 6. Buitenschilderwerk van tuinhuis, buitendeuren en tuinmeubilair
 7. Tuinaanleg- en onderhoud in het algemeen
 8. Sanitairwerken, lekkages dichten
 9. Grondige schoonmaak
 10. Nazicht centrale verwarming (radiatoren en ketel)

Herkenbaar lijstje, niet?

Is het jou een raadsel waar je de ruimte en energie haalt om dit lijstje te lijf te gaan? Wij inspireren je graag met de regelmaat van de klok!

Waarom uitstellen?

De voornaamste redenen voor het uitstellen van deze werken zijn dat men er geen tijd voor heeft of zich er nog niet genoeg aan ergert om het euvel aan te pakken…met alle gevolgen (lees: ‘verrottingen’ & oplopende kosten) van dien.

Een andere belangrijke factor is dat de Vlaming zich niet bekwaam genoeg voelt om de klus te klaren. Of, misschien wel over de basisvaardigheden beschikt, maar erkent dat een ‘professional’ het netter of degelijker kan. En dan begint vaak een ellenlange zoektocht…(waar TijdMakers nu een punt achter zet).

Waarom uitbesteden?

Na verloop van tijd wordt jouw mankement tóch een pijnlijke doorn in het oog en sluimert een onderhuids ongemak. De Harry of Harriëtte des huizes gaan het probleem dan misschien wel basaal aan, maar ‘state of the art’ zal het resultaat nooit zijn. Gevolg daarvan is dat er echtelijke spanningen en ontevredenheid ontstaan. Om de angel uit die wonde te halen, roep je dus maar beter ‘een bekwaam bemiddelaar’ in. Red je relatie en je warme cocon: bel een vakman!

Voor elke klus een TijdMaker dus

In de Zuiderkempen en Beerse pakken ze het nijpende probleem van gevangen zitten tussen enerzijds een ellenlange to-do-lijst en anderzijds tijd spenderen aan een gezin, vrienden of hobby’s slim aan!

TijdMakers is een meester-ontzorger: je schakelt ze in voor àlle klussen in en rond je woning, zaak of bedrijf die van jou alleen maar tijd en/of handigheid en energie vragen. Kostbaarheden die je eigenlijk niet hebt, of liever spendeert aan zaken die je nauwer aan je hart liggen of die binnen je expertise vallen. Dat levert niet alleen tijdswinst op, maar zorgt ook voor een opgeruimd gemoed, en is vaak véél kostenefficiënter. Want wat ben je uiteindelijk met een halfbakken resultaat van eigen makelij, waar je tijd, moeite én geld in stopte?

Profielschets van een TijdMaker

 • TijdMakers zijn allen lokale vakmensen. En na Covid-19, is dat ongeveer het beste wat je kan doen om onze welvaart weer op te krikken: plaatselijk handelen! Dat maakt tegelijk ook dat je nooit file- en verplaatsingsuren betaalt.
 • TijdMakers zijn vriendelijke en correcte mensen die jou als klant met respect benaderen. Stipt & betrouwbaar!
 • TijdMakers zorgen ook voor een strakke planning en vlekkenloze administratieve opvolging. Een aspect waar het werkschoentje bij vaklui al eens durft te knellen.

Besluit van maatschappelijk belang

Zit niet langer gewrongen tussen wat je moét en wat je wíl. Besteed je hele ‘zijn’ aan wie & waar je hart voor klopt! En geef die ‘to do’s’ maar in de helpende handen van TijdMakers. Laat maar aanrukken, die Tijd(Maker)! Geniet ervan!.

Hoe? Heel eenvoudig: Bel ons en vertel welke klus je opgeknapt wil zien. We brengen de geknipte TijdMaker bij jou die zich met zorg over jouw klussen zal buigen. Terwijl jij jouw to-do-lijst kan afvinken

TijdMakers – Jouw helpende hand in de buurt.

door | jul 16, 2020 | TijdMakers