The making of…

Tijdmakers is ontstaan vanuit Het PoetsPaleis, een gevestigde waarde in de Zuiderkempen als professioneel dienstenchequebedrijf. Net als Het Poetspaleis heeft TijdMakers als doel: jou op een persoonlijke en respectvolle manier te ondersteunen in het dagelijkse leven.

Wij maken graag tijd voor jou. Bel of mail ons.

In de coulissen van TijdMakers

Bart Keynen

 Als oprichter van TijdMakers is het mijn missie om tijd vrij te maken voor onze klanten, zodat zij hun tijd kunnen besteden aan wat voor hen belangrijk is.

In mijn eigen leven maak ik net als m’n partner Cindy graag tijd vrij voor mijn gezin, familie en vrienden, waarin ik humor als bindmiddel hoog in het vaandel draag. Als ik tijd cadeau krijg, vind je me op het golfterrein van Witbos.

 

Cindy Storms

Als oprichter van TijdMakers is het mijn missie om goed te zorgen voor onze klanten, zodat zij niet wakker hoeven te liggen van to-do-lijstjes of hoe alles gecombineerd te krijgen in hun leven.

In mijn eigen leven maak ik graag tijd vrij voor mijn gezin, familie en vrienden. Als ik tijd cadeau krijg, vind je me vaak buiten, genietend van de pracht van de natuur tijdens het wandelen, het fietsen of gewoon in de tuin. 

 

Guy Hoegaerts

Als verantwoordelijke voor de marketing van TijdMakers is het mijn missie om de boodschap van TijdMakers zo duidelijk en zo breed mogelijk uit te dragen, zodat iedereen in de Zuiderkempen die behoefte heeft aan extra tijd, ons kent en op onze diensten beroep kan doen.

In mijn eigen leven maak ik graag tijd vrij voor de hobbies van mijn kinderen. Sporten vind ik belangrijk en ik geniet ervan hun groei te zien in de tijd. Als ik tijd cadeau krijg, vind je me vooral op een tennisterrein. Een leuke uitlaatklep waarbij ook strategie en focus belangrijk zijn. Ook een ideale sport om na de wedstrijd nieuwe mensen te leren kennen.

Bel me op + 32 495 63 37 07

TijdMaker Julie Van Looy

Julie Van Looy

Als administratief medewerker wil ik een helpende hand aanbieden voor onze klanten. Klantentevredenheid draag ik hoog in het vaandel. Ieder huis schrijft zijn eigen verhaal en daarin begeleid ik jullie graag samen met onze andere TijdMakers. Waar administratie voor de één een opgave is, is het voor mij net een bron van genoegen, waar ik met plezier tijd voor uittrek. Administratie valt dus in mijn gratie! 😉

Ik ben een TijdMaker ‘pur sang’, dit wil zeggen: uit de streek én niet snel van streek, joviaal, zorgend (vraag maar mijn hondje Jack), en stipt!

 Bel me op + 32 14 49 03 86