Poetsen

In een Belgisch klimaat waarin extremen steeds vaker regel dan uitzondering zijn, zijn efficiënte en duurzame verkoeling, verwarming en ventilatie meer dan ooit een must voor je comfort. 

Ben je in de Zuiderkempen op zoek naar een airconditioning, die bij voorkeur in de wintermaanden ook verwarmt, dan heeft TijdMakers de ideale vakman voor jou in de aanbieding. Onze technicus vervaardigt toestellen op maat van jouw woning of bedrijfsinfrastructuur, plaatst deze en onderhoudt ze ook. En dat alles met aandacht en oog voor jou, jouw interieur, je portefeuille en het milieu. 

Ook hypermoderne en energiezuinige verwarmignstechnieken met warmtepompen of plaatsing van verwarmingsketels voor sanitair en omgeving behoren tot de dagelijkse routine van onze plaatselijke vakman. 

Verlies niet langer tijd met het contacteren van specialisten voor plaatsbezoeken en het vruchteloos wachten op offertes! TijdMakers deed deze oefening al voor jou! En hanteerde bovenop een uitmuntende kwaliteit en eerlijke prijs ook de criteria: lokaal, rescpectvol, stipt & betrouwbaar.

Ben je dus op zoek naar een specialist in ventilatie, koeling en verwarming in de Zuiderkempen? TijdMakers maakt je meer dan het hof met een gericht aanbod!

 

Poetsen