Poetsen

Op zoek naar een vakman sanitaire problemen?

Want niks is zo vervelend als een lekkende kraan, een verstopt toilet of eentje dat niet doorspoelt. En dan hebben we het nog niet over de koude douche die je krijgt wanneer je afvoer geblokkeerd zit. Kleine obstakels, maar ze zijn wel hinderlijk in je leven van alledag en de zoektocht naar een oplossing blijft vaak permanent sluimeren in je hoofd.

Dit is bij uitstek een klus die je in de helpende handen van onze naburige TijdMaker legt. Je hoeft je oor niet meer te luister te leggen bij vrienden en kennissen naar een bekwame en betrouwbare vakman. TijdMakers selecteerde ‘m al voor jou.

Niet alleen groots in het wegwerken van kleine euvels, maar je kan ook op ons beroepen voor plaatsing van toilet, bad en douche! Bij uitbreiding: álle renovaties (badkamer, keuken) waar water in precies afgestemde temperaturen moet kunnen toevloeien en ook probleemloos weer kan afvloeien.

Ook voor dat andere werkgebied van onze loodgieter, jouw verwarming, beroep je met een gerust hart op onze hard & hart-verwarmende TijdMakers.

Maak je probleem even over aan TijdMaker Elke en wij maken een einde aan jouw nattigheid!

Dus, onthoud: “Vakman sanitaire problemen gezocht? Met TijdMakers ben je nóóit bekocht!”

 

Poetsen