Poetsen

Terras reinigen? Oprit reinigen? Dit weten weinigen:

Je oprit is als het ware je ‘erehaag’ voor je bezoekers. Een mooi onderhouden exemplaar geeft een zeer gastvrije indruk. En anderzijds: hij moet ook veilig zijn. Je terras reinigen is dan ook geen overbodige luxe. 

Want hoekjes waar de zon weinig of niet komt, transformeren in dit natte land snel tot groene glijbanen. Je zal niet het eerste ‘buitenbeentje’ zijn dat daardoor bij de dokter belandt.

Hoe gaan wij als professionals te werk? We plaatsen 100% zuiver water onder hoge druk, tot het een temperatuur van 150° heeft. De minutieus afgestemde combinatie van stoom en water verwijdert het vuil snel en eenvoudig. We gebruiken hierbij geen chemische, corrosieve middelen en werken dus op ecologische & duurzame wijze. Omdat onze grondstoffen goedkoop zijn, is onze behandeling derhalve ook niet duur.

Heb je een oprit (of terras) bestaande uit klinkers of betontegels, dan vegen we voor een oogstrelend resultaat na de reiniging ook nog wit zand in de voegen.

Dezelfde techniek passen we ook toe wanneer we je terras reinigen. Ook wanneer deze bijvoorbeeld uit bankirai-planken bestaat. Ook dat is een gewillige onderlaag voor glibberige algen.

Terras reinigen? Oprit reinigen? Laat TijdMakers passeren, en flaneer nadien over je oppervlak ‘comme une reine’.

Poetsen