Poetsen

Een tuin, bloemen- of plantenperk? Aangenaam, maar je moet het onderhouden. Met de steeds warmere zomers en geringer verspreide neerslag, zakt het grondwaterpeil tot onder het punt waar de wortels van je gras, bloemen of planten reiken. Of lijden je potplanten sneller dorst. Als je niet dagelijks met je gieter of tuinslang rondgaat, zijn bruin en geel al snel de hoofdkleuren op je gazon of in je fijn samengestelde perken en borders. Met TijdMakers voorkom je dit op een efficiënte en waterbesparende manier. Een absolute must nu waterschaarste meer regel dan uitzondering wordt.

Wij staan garant voor de aanleg, het onderhoud en advies ivm beregeningssysteem:

  • Sproeiers op je gazon (automatisch of manueel)
  • Druppelleidingen voor bloemenborders
  • Micro-irrigatie voor terrasplanten

Plaats je liever zélf je beregeningssysteem? Dat kan ook. Wij bezorgen je graag de materialen en advies op maat van je tuin.

Een goed systeem vraagt ook om een degelijk onderhoud. Dat houdt in:

  • In het voorjaar controleren we de hele installatie bij opstart. En na overleg brengen we verbeteringen en/of herstellingen aan.
  • In het najaar controleren we kort de installatie na afsluiten en maken deze vorstvrij. We melden je de gebreken of aandachtspunten.

Graag okselfris groen op je gazon, in je tuin en op je terras? En geboeid door de wonderlijke toepassing van een beregeningssysteem? Contacteer Julie voor de juiste TijdMaker

Poetsen