Poetsen

Is het bij jou ook een jaarlijks weerkerende klus waar je tegenop ziet? Juist, onderhoud van zwembad en jacuzzi is een tijdvreter.

Wanneer de eerste lentezon begint te priemen en het kwik de grens van 20° overschrijdt, wil je graag onbekommerd een duik nemen in je zwembad. Niet evident wanneer je pool enkele maanden onder een zeil heeft gelegen of blootgesteld stond aan herfst & winter. Is je vrije tijd té schaars en kostbaar om te slijten aan een grote onderhoudsbeurt van je zwembad? 

Dat begrijpen wij bij TijdMakers. Daarom selecteerden wij de plaatselijke vaklui die zo’n klussen stipt, kwalitatief en met het grootste respect voor uw eigendom & privacy uitvoeren. Dit H2Onderhoudsteam pakt eveneens de kleine technische defecten met bijvoorbeeld filterpompen of zwembadafdekkingen aan. Ook je jacuzzi heeft geen geheimen voor onze waterontspanning-experts.

Wacht niet tot de start van het zwemseizoen om je onderhoudsbeurt in te plannen. Wees de piekperiode voor en boek ons tijdig in. Zo plons je vanaf je wil zorgeloos in je bad. Want onderhoud van zwembad en jacuzzi? Dat is met TijdMakers waterpret in 1-2-3!

Contacteer Elke nu!

Poetsen