Poetsen

Waarom je verwarming onderhouden?

Wist je dat je verplicht bent je centrale verwarming één- tot tweejaarlijks aan een nazicht te laten onderwerpen? Dat is een Vlaamse milieumaatregel. De frequentie van hernieuwing van zo’n attest hangt af van je type centrale verwarming (gas, stookolie, elektriciteit, vaste brandstof). Kan je bij inspectie dit attest niet voorleggen aan de milieuambtenaar? Dan bega je een milieumisdrijf, en voldoe je niet meer aan de voorwaarden voor dekking door je brandverzekering.

Máár, los van die verplichting, heeft regelmatig onderhoud van je chauffage ook belangrijke voordelen. “Onderhoud chauffage = preventie van depannage”.

  • Een goed nagekeken centrale verwarming heeft 5 keer minder kans om in panne te vallen. En kou lijden, dat wil je niet.
  • Je voorkomt koolstofmonoxide-vergifiting
  • Je rendement blijft optimaal. Een regelmatig gereinigde centrale verwarming levert met evenveel energie 8 à 10% meer warmte. Waardoor je op jaarbasis makkelijk €100 bespaart.

Allemaal goed en wel, maar hoe vind je nu de geknipte vakman voor dit werk? TijdMakers zendt enkel betrouwbare zonen & dochter uit! Stielmannen en -vrouwen die hun beloftes nakomen, die wij al gescreend hebben op een goeie prijs/kwaliteitverhouding én die rechtstreeks uit de bedrijvige Kempen komen. Dichtbij dus. Dat wil zeggen: snel ter plaatse én een boost voor de lokale economie.

Een rondje bellen en hopen dat je toch 1 afspraak uit de brand sleept? Dat hoeft nu niet meer!

Neem contact op met onze telefonische TijdMaker om je voordeel te doen en je plicht na te komen.

Voor je ‘t weet lanceer je ‘onderhoud chauffage’ tot een ‘rage’!