Poetsen

Je interieur efficiënt inrichten mét oog voor gevoel? Ook dat is een TijdMakers-doel!

Een interieur: da’s niet zomaar een vrije samenstelling van ruimten, objecten en kleuren. Interieurinrichting is een wetenschap op zich. Logisch ook, want het bepaalt in sterke mate je gevoel van harmonie en rust. En er zijn ook wetmatigheden die maken dat een bepaalde inrichting efficiënter is dan een andere. Afgestemd op jouw levensstijl uiteraard.

Maar als je al maanden met een sluimerend onbehagen rondloopt en ‘gevangen’ zit in je interieur, hoe begin je dan aan een ‘reset’? En hoe krijg je een klare kijk op wat efficiënter kan en meer kalmte brengt?

Dat is bij uitstek een kluifje voor TijdMakers. Want je interieur rustgevender en efficiënter samenstellen, dat schept onbewust tijd & mentale en fysiek ruimte voor meer ontspanning. TijdMakers screende vooraf plaatselijke, kwalitatieve, respectvolle en punctuele vakmensen om jouw probleem op te lossen.

Doe jezelf of vrienden een ge(s)laagd cadeau en schakel een interieurstylist van TijdMakers in. Want je interieur efficiënt inrichten, da’s je geest rijkelijk verlichten!

 

Poetsen